top of page

Life of Maria Group

Public·230 members

esti digitális kikapcsolódásról szóló gondolatok

Mostanában azon gondolkodom, mennyire megváltozott az esti online kikapcsolódásom. Régebben sokkal gyorsabb, pörgősebb élményeket kerestem, de most inkább a nyugodt, letisztult felületek vonzanak. Olyanokat szeretek, ahol nem kell sokat tanulni, hanem azonnal át lehet állni egy kellemes hangulatra. Nálatok mi számít: a vizuális világ, a könnyű kezelhetőség vagy az, hogy mennyire tud elterelni a napi gondokról? Én például már azt is értékelem, ha nincs túl sok zavaró elem, csak egy egyensúlyos élmény, ami mellett le lehet lassulni egy kicsit. Van, hogy csak háttérzene mellett használom, és így teljesen más élményt ad, mintha aktívan keresnék valamit. Szerintem sokan mostanában inkább a nyugalmat keresik, mint az állandó ingereket.

8 Views

Én is hasonlóan látom, bár nálam az is fontos, hogy legyen egy kis változatosság. Nem szeretem, ha minden túl egyforma, de a túlterhelő felületeket sem. Inkább az arany középutat keresem, ahol lehet lazán haladni, de közben van némi dinamika is. Nemrég rábukkantam

és meglepett, hogy mennyire egyszerűen kezelhető, mégis van benne egyfajta saját hangulat. Este gyakran leülök egy tea mellé, és csak átadom magam ennek a könnyed élménynek. Nekem ez inkább kikapcsolódás, mint bármilyen célorientált dolog.

© 2024 by Maria Foy | Happy Mum Happy Child. All Rights Reserved.

• Instagram
  • Facebook
  • goodreads01
  • Pinterest
  • Threads
bottom of page